MEDLEMSKAP OCH FÖRMÅNER

Medlemskap i Torreliving ska medföra förmåner av olika slag som kommer att utvecklas med tiden.
Torreliving ska erbjuda medlemskap för både enskilda privatpersoner och företag.

Privatpersoner

Priset för privatpersoner är 35 euro per år, för samtliga personer som är skrivna på samma adress i hemlandet. 

Vi vill betona att allt är under utveckling så hur tjänster och annat fungerar kommer att utvärderas kontinuerligt samt revideras vid behov.

Medlemsförmåner

för privatpersoner

Nyckelhållning

Medlemskapet inkluderar nyckelhållning och två planerande tillsyner av bostad per år. Tillsynerna kommer att bokas efter inskrivning och efter det att betalning av medlemsavgift har skett. Tillsynen kommer att erbjudas under utsatta veckor vår och höst, februari-april respektive oktober-december. Erbjudandet kommer att genomföras den andra veckan i den månaden som har valts, exakt dag och tidpunkt för tillsynen meddelas minst två veckor innan. Tillsynen kan utföras när medlemmen är tillgänglig på telefon, messenger eller på annat passande sätt för att delta på plats. Alternativt kan film eller foton skickas enligt överenskommelse. 

Bostadsförmedling

Torreliving bistår, som medlemsförmån, med förmedling mellan hyresvärdar och hyresgäster för er som äger bostad och söker hyresgäster samt vice versa. Torreliving har idag ingen egen licens för uthyrning och kan inte ta något ansvar avseende avtal och förhållanden mellan hyresvärd och hyresgäst. Torreliving erbjuder plats på föreningens hemsida via Google Maps där det finns möjlighet att lägga in sitt uthyrningsobjekt med information för att nå ut till potentiella hyresgäster. För mer information och hjälp kring detta, vänligen skicka mejl till oss på info@torreliving.com 

Rabatter

Fördelaktiga priser för olika tjänster publiceras på hemsidan alternativt genom kontakt med Torreliving som bistår med ytterligare tjänster för medlemmar. Dessa tjänster kommer delvis att tydliggöras mer och bättre framöver.

Flygskjuts

I viss mån kommer Torreliving att kunna hämta och lämna medlemmar på flygplatsen.

Medlemslokal

Tillgång till medlemslokalen i vardagen men även till olika event som kommer att anordnas i lokalen eller på andra platser. Förtäring finns att tillgå till självkostnadspriser i medlemslokalen.

Utflykter

Möjlighet att delta på utflykter till självkostnadspriser. Medlemmar kan även föreslå önskemål på utfärder av olika slag.

Efterhand tänker vi att Torreliving kommer att utvecklas och kunna erbjuda ytterligare förmåner. Vi vill dock be om överseende med att Torreliving är under uppbyggnad och det kommer att ta lite tid att få allt att fungera optimalt. Vi tar gärna emot både positiv och negativ feedback samt förslag och önskemål om förbättringar.

För att bli medlem klickar du på knappen nedan, skriver ut blanketten och fyller i den. Sedan skickar du in den via post eller e-post och betalar din medlemsavgift.

Hoppas att du vill bli medlem i Torreliving!   

Företag

Vi vill ge företag möjlighet att nå ut till våra privata medlemmar genom att erbjuda företagsmedlemmar en plats på vår hemsida där namn och kontaktuppgift samt länk till företaget läggs in.

För företag som blir samarbetspartners och kan erbjuda Torrelivings medlemmar specialpriser på olika tjänster är medlemsavgiften 150 euro per år. I medlemsavgiften för företag ingår reklamplats på Torrelivings hemsida, delning av företagsinformation via etablerade facebookgrupper ca en gång per månad samt möjlighet att delta på olika medlemsevent för att personligen delge vad man har att erbjuda. 

Priset för företag som endast vill nyttja hemsidan för reklam och delta på event är 250 euro per år.  

Inbetalning för medlemskap.

För inbetalning till Torrelivings konto, vänligen skriv ditt namn som meddelande så vi vet att det är du som har betalat in.

Handelsbanken 6232-57 040 982

Swish till 0705 212 564