OM OSS

Välkommen till Torreliving, asociación!

Vi är ett par vänner vid namn Tina och Ann Catrine som har beslutat att vi vill göra något speciellt som kan förhöja upplevelsen av att vistas här på Costa Blanca och med Torrevieja som vår bas. 

Vad kunde vara bättre än att skapa en förening med en egen träffpunkt för glada och trevliga människor att mötas. Vår önskan är att medlemmar ska kunna komma till vår medlemslokal och till exempel ta en fika, ett glas vin/öl och enkel tapas i trevlig samvaro, till vardags likväl som till olika temakvällar, festligheter och event som kommer att anordnas. Vi kommer även att visa olika sportevenemang på TV i medlemslokalen. Vi vill vända oss till alla åldersgrupper där även barn- och ungdomar med sina familjer ska få plats att träffas. Medlemmar kan själva komma med förslag på aktivitet och då även hjälpa till och ta ansvar för genomförande i lokalen.

Aktiviteterna ska dock även sträcka sig utanför medlemslokalen och Torrevieja då vår ambition är att kontinuerligt ordna gemensamma utfärder för att upptäcka eller återbesöka trevliga och intressanta resmål. 

Utöver gemenskap och trevlig samvaro vill vi även erbjuda olika förmåner för våra medlemmar som till exempel har egna boenden i staden med omnejd. Detta belyser vi mer utförligt under andra flikar här på hemsidan.

Vi är en förening som är politiskt och religiöst obunden. Besök i vår medlemslokal ska medföra en lättsam och trevlig samvaro för alla. Vi vill skapa en god atmosfär och det krävs att medlemmar har ett respektfullt och trevligt bemötande gentemot varandra.

Vi vill betona att allt kring verksamheten är i sin linda och under utveckling. Vi tar gärna emot önskemål och synpunkter från våra medlemmar så att vi gemensamt, på bästa sätt kan utveckla vår förening. 

Hoppas att du vill bli medlem i Torreliving!

Kontakt